Optreden

Onder optreden versta ik de optredens die ik in de afgelopen twee en half jaar gedaan heb. Om dat goed overzichtelijk te maken heb een aantal act’s waarin ik speel benoemd en daar wat optredens aangehangen.

Soulphisticated

Soulphisticated was een bandje waar ik in drumde toen ik net begon aan de Rockacademie, dit was o.a. samen met Sanne Groefsema die nu ook nog aan de Rockacademie studeert. Het was een band waarmee we naar een showcase toe werkte in het eerste half jaar. Na de Show in 013 hebben we Soulphisticated niet meer opgepakt en is het uit elkaar gevallen. Wel ben ik altijd met veel jongens uit dat bandje blijven spelen.

Sanne Groefsema

Sanne, tevens mijn vriendin, heeft een te gekke soul / R&B act die ze is begonnen in het tweede jaar van onze studie. Ook Sanne werkte naar en Showcase toe in 013, maar is daarna wel doorgegaan met haar act en deze act bestaat dan ook nog steeds. Sanne heeft geregeld een optreden en nu zijn we hard bezig om haar EP te recorden in mijn eigen studio. Hier kun je een video van Sanne’s optreden in 013 zien: http://www.youtube.com/watch?v=Mqpixfv5rWA. Met Sanne hebben we ook Radio gig’s gedaan en andere feesten.

Aster Fekre

Aster Fekre studeert ook aan de Rockacademie en gaat met haar muziek ook de Soul en R&B kant op. De Act van Aster begint nu meer vorm te krijgen en ook met Aster hebben we gespeeld in 013. Hier een link: http://www.youtube.com/watch?v=BF8t5V0CQdc. Met Aster hebben we nu voor begin volgend jaar wat optredens staan, we repeteren met regelmaat om repertoire te werven en een goede krachtige show neer te zetten.

Kelvin Muis

Met Kelvin speel ik al een stuk langer dan met de Act’s hierboven. Doordat Kelvin mee heeft gedaan aan X-factor hebben we ook wat gave optredens mogen doen. Zo hebben we op verschillende festivals mogen spelen en ook hebben we een gig gedaan in de HMH. Met Kelvin heb ik ook verschillende opname sessies gedaan en er is met heel veel muzikanten een samenwerking geweest. Ook Kelvin is meer de Soul kant op maar dan wel met meer Pop invloed. Hier een compilatie van een wat kleiner optreden van Kelvin in de westergas fabriek: http://www.youtube.com/watch?v=9_5ohguBqxc.

Isabel Ame

Met Isabel Ame ben ik een jaar geleden begonnen. Met Isabel  is het hard gegaan toen we de wedstrijd wonnen van Guus Meeuwis om in zijn voorprogramma te spelen in het PSV- Stadion. Dit was natuurlijk een fantastische ervaring! Met isabel staat er zeker elke 2 weken een gig maar er zijn ook veel kleinere optredens bij die we akoestisch doen. Isabel maak meer Country / Pop muziek wat leuk is omdat het ook weer is wat anders is. De liedjes zijn over het algemeen vrolijk en makkelijk weg te luisteren. Voor Isabel hebben we net haar EP opgenomen in de studio en staan we binnenkort op Altersonic! Mooie vooruitzichten! Hier een filmpje van het PSV-Stadion: http://www.youtube.com/watch?v=9YQ7vCocr8E.

Naast de Act’s waar ik het hier boven over heb gehad heb ik ook ontzettend veel andere klussen mogen doen van cover gig’s als het opnemen van een christelijk album, Jumbo plaat en veel verschillende EP’s!

Leave a comment